Ett proffs inom finsnickeri

Ett proffs inom finsnickeri

Unika möbler till din hemmiljö

Visst kan det kännas frustrerande att inte hitta den där perfekta möbeln som du tänker dig skulle passa in i ditt hem? Eller att känna att den där garderoben i sovrummet tar ju faktiskt egentligen upp alldeles för mycket plats? Ibland fungerar det helt enkelt inte att köpa möbler med färdiga mått från stora möbelaffärer, som annars egentligen kan tyckas vara smidigt.

Men det behöver inte vara mindre smidigt att ta hjälp av en finsnickare. Hos Grytnäs Musik & Snickeridesign får du hjälp av mig som kunnig hantverkare med finsnickeri. Jag hjälper dig att bygga möbler och annan inredning som är anpassade helt efter ditt eget hem, och du slipper göra någonting på egen hand.

Jag som finsnickare har en bred kompetens och flera år av erfarenhet när det kommer till finsnickeri. Jag hjälper dig att komma fram till den bästa lösningen för just ditt hem, utifrån vad du önskar och behöver.

Målet är alltid att du ska få så praktiska lösningar som möjligt, och jag vill med mina färdigheter och min skicklighet bidra till att du får ett mer personligt och funktionellt hem. Dina önskemål lägger grunden för hela arbetet, och jag ser inte mitt arbete som avslutat förrän du är 100 % nöjd med resultatet.

En god kundkontakt

Kundservice ligger mig och företaget varmt om hjärtat, och det är för mig viktigt att du känner dig trygg och säker med ditt val av firma. Du ska känna att du kan slappna av och lägga din tid på annat, medan jag bygger ihop din unika produkt. En god kontakt med mina kunder värderar jag därför högt, och vill gärna ha ett bra samarbete redan från start, för att arbetet ska bli så bra som möjligt.

Hör gärna av dig om det dyker upp några frågor eller funderingar, kring mig som snickare eller de tjänster som jag erbjuder, så svarar jag så snart jag kan!

En god kundkontakt