Specialsnickerier

Specialsnickerier

Snickerier anpassade efter ditt hem

Fördelen med att anlita en professionell snickare som kan erbjuda specialsnickerier, är att du får möbler och byggen helt anpassade efter ditt hem. Du kan själv bestämma och vara med och planera för att bygget ska både passa in i ditt hem och vara funktionellt för det som du är i behov utav. När du vänder dig till Grytnäs Musik & Snickeridesign får du pålitlig hjälp av en snickare som arbetar med skicklighet och fingerfärdighet för att du som kund ska bli helt nöjd.

När jag tillverkar specialsnickerier arbetar jag alltid med bra material och verktyg som är anpassade för uppdraget i fråga. Träslagen som jag oftast arbetar med är furu, björk, ek, ask, alm och gran, och om du som kund har en önskan på någonting utöver detta, gör jag mitt bästa för att anpassa mig så bra som möjligt efter dina önskemål. Som erfaren och kunnig snickare har jag ett öga för detaljer, och ser till att varje möbel och annan typ av inredning blir perfekt utefter kundens behov. Min mångåriga kunskap i kombination med min passion för gamla metoder där mycket görs för hand, har bidragit till många vackra och unika byggen med praktiska lösningar anpassat efter dess hemmiljö.

Hängmatta i trä

Mitt mål är att leverera inredning som både är vackert för ögat att se på och praktiskt att använda. Bara din fantasi sätter stopp över vilka uppdrag du kan anlita mig för. Utöver arbeten inomhus som exempelvis garderober, bokhyllor, trappor, bord och sängar kan jag även utföra snickerier för utomhusbruk. Jag har tidigare designat och snickrat ihop en tålig och bekväm hängmatta i ek med en tillhörande ställning i lärk, som pryder kundens trädgård samtidigt som den fyller sin funktion som en avslappnande och skön plats.

Tveka inte på att hör av dig till mig om du har några frågor eller funderingar kring specialsnickerier! Jag svarar så snart som jag kan.

Hängmatta i trä