Musik för speciella tillfällen

Musik 1

Bröllop

Den kanske största händelsen i livet får inte bli fel. Ett bröllop innehåller så många delar och allt måste klaffa till hundra procent. Vigselceremonin, middag, tal, musik mm.

Jag har lång erfarenhet av fester i allmänhet och bröllop i synnerhet både som musiker, toastmaster och arrangör. Att se helheten och ”känna” av vad som är viktigt för stunden har blivit mitt signum.

Musik 2

Konserter/Teman

”Frank Sinatra story” eller A tribute to Elton John” är exempel på tema konserter jag gjort.

Musiken är den absolut rödaste tråden i mitt liv. Som 6 åring stod jag på scen för första gången och sjöng ”vägen till månen”. Efter det har jag sjungit och spelat i många olika sammanhang; dansband, coverband, storband kyrkokör för att nämna några.

Musik 3

Begravningar

I sorgen spelar musiken en viktig roll, både för den avlidne och anhöriga. ”Musiken når dit inget annat når” var det någon som utryckte och det stämmer. Alla har vi en relation till musik och kanske det just vid ett sånt här tillfälle är som viktigast att vara lyhörd för detta.

Musik 4

Musikföreläsning

De föreläsningar jag ger är inga föreläsningar i egentlig mening utan mer en upplevelse. Allt för ofta förväntar vi oss att ”experten” talar om för oss vad vi ska göra och hur vi ska göra när nyckeln till förändring oftast ligger hos oss själva. Vad är det som gör att det inte blir som vi tänkt oss? Hur vill vi att det ska vara, på jobbet, i våra relationer etc.

Den erfarenhet både som organisationskonsult, musiker, pappa och man, har givit mig erfarenheter och insikter som ligger till grund för de föreläsningar jag ger.

”Våga vara dig själv” är en upplevelse där jag blandar musik och text med min egen historia, uppväxt att inte duga, panikångest etc.